2014. december 24., szerda

Christmas Present

Sziasztok! :)
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek! :3 Másodszor pedig... Karácsonyi novella, mert nekünk kell egy ilyen Mikulás ;) Rövid, de szerintem lényegretörő. Jó olvasást hozzá!



Christmas Present


Odakint csillámlott az ezüstös hó, fátyolként borítva be a tájat. Takaróként omlott a földre, feldíszítette a fák csupasz ágait, cukormázként borult a háztetőkre. Most is kis pelyhekben szállingózott.
A házakban kellemes meleg volt, ropogva égett a fa a kandallóban, fenyő- és mézeskalácsillat terjengett a lakásban. Elérkezett a karácsony...
Bill, mint egy kisgyerek a Télapót, várta haza Tomot, aki nemrég ugrott el, mondva, gyorsan el kell intéznie valamit, azonban a részletekbe nem avatta be. Bill úgy gondolta, valami egyszerű kis dolog miatt ment el, de nem ez volt az igazság. Bár ez meglepetés volt.

Halk csengettyűszó hallatszott odakintről. Bill először nem igazán törődött vele, azt gondolta, a szomszéd kisgyerekes család szórakozik így, amikor mindenki összegyűlt a szeretet ünnepén. Azonban amikor pár másodperc múlva ismét hallotta a csilingelést, közelebbről és közelebbről, felkászálódott a fotelból, ahonnan eddig a pattogó tűz melegét élvezte az arcán. Ráérősen a bejárati ajtóhoz ment, gondolva, legalább kikukucskál, mi a helyzet. Ahogy az ajtót kinyitotta, kicsit meglepte a látvány, és halkan még fel is nevetett.

Tom állt az ajtóban, Mikulás-öltözetben, kezében csengettyűvel. Erre aztán nem számított!
- A Mikulás tudja, hol vannak a rossz kisfiúk - vigyorodott el Tom.
- Oh, szóval szerinted rossz voltam?
- És te tudod, mit érdemelsz? - Újra elmosolyodott, és belépett a meleg lakásba, bezárva az ajtót maga mögött. - Igazából virgácsot akartam hozni, de szerintem ezzel is beéred... - nyomott forró csókot Bill ajkaira, aki majdnem elnevette magát. Megragadta Tom piros kabátjának gallérját, és lassan magával húzta a hálószoba irányába, de ügyelt rá, hogy egy pillanatra se szakadjanak el egymástól.
Tom kihúzta a cipzárt a kabátján, ami alatt egy árva póló sem volt, így azonnal Bill elé tárult meztelen felsőteste. Ezután teljesen lehúzta magáról, és miközben hátradőlt az ágyon, hagyta, hogy Bill saját ruháit is levéve rámásszon.
- Mondtam, hogy rossz vagy - állapította meg Tom félmosollyal.
- Ki hitte volna, hogy a Mikulást befoghatom szexrabszolgának? - vigyorgott Bill. - Bocs, Télapó, de ez van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése