2014. szeptember 23., kedd

Bad Boy 3.

Sziasztok! ^^
Meghoztam az új részt (hamarabb is hozhattam volna...), remélem, tetszeni fog! :) Nem sok mindent szeretnék most hozzáfűzni... Amit most ide lefirkantok, nem is ehhez van köze.
Ööhm, nektek mi a véleményetek a Girl Got a Gun klipjéről? :D Csak mert én az életem további évtizedeit teljes sokkban fogom leélni... és hát, nem épp a legjobb értelemben.


Bad Boy - 3. rész - Bandázás


Amint az ajtó zárja feltörhetetlennek bizonyult, más módszerhez kellett folyamodni. Mégpedig a betörése. Bill már meg sem lepődött, amikor látta, hogy ezzel próbálkoznak. Ez viszont egyszerűbb volt, a rozsdás vasajtó hamar engedett, nyikorogva kinyílt, majd végleg kiesett a helyéről, és fülsértő zajjal földet is ért. A négy srác győzelemkiáltással lepacsizott, Bill pedig csendben állt mellettük, csak akkor követte őket, amikor elindultak, most már csak az ajtó helyén befelé. Odabent csak egy üres szoba volt, ahol egyedül pár korhadt szék és asztal állt évek óta, és mind használhatatlanok voltak - egy ember súlya alatt valószínűleg azonnal összeszakadtak volna.
- Nem valami bizalomgerjesztő hely - szólalt meg Bill, ahogy körbenézett.
- Még mindig jobb az előzőnél. - Tom megvonta a vállát. - Legalább tető van felettünk.
- Mi a francért nem mentek valamelyikőtök házába, ha tetőt akartok?
- Normális vagy? - röhögte el magát Georg. - Az hülyén néz ki és nagyon nem menő.
- Aha, szóval ez a logikátok. Rohadjunk lepukkant helyeken, mert az menőbb, mint egy normális ház.
- Beletrafáltál - állapította meg Gustav.
- Nem vagy hozzászokva, mi? - nézett Andreas Billre.
- Nem igazán.

Néhány pillanat múlva a porral nem törődve mind a földön ültek, és valahogy Billt is próbálták bevonni a beszélgetésbe több-kevesebb sikerrel. Egy idő után végre feloldódott, és néha hozzá is szólt az aktuális témához. Megállapította magában, hogy ahhoz képest, hogy alig ismeri őket, egész jó társaság. Sőt, kifejezetten jó fejeknek bizonyultak, sokkal rosszabbra számított. Már javában telt az idő, amikor Tom előhúzott a belső zsebéből egy spanglit, hisz aznap ő volt a soros. Minden napra beosztották, hogy éjszakára ki szerez füvet és tölt meg egy-két szálat, vagy hoz már megtöltöttet.
- Ki kér? - kérdezte vigyorogva, miközben meglengette a szálat a többiek orra előtt.
A válasz egyértelműen igen volt, mindenki részéről, így Tom a gyújtót is elővette hozzá, és meggyújtotta a vicces cigit.
A nem épp legálisan megszerzett cigi szép lassan körbejárt - mindenki beleszívott egyet-kettőt, aztán annak rendjén adta tovább.
Amint teljesen elégett, már mindnyájan eléggé jó hangulatban voltak, és nevetgéltek hol egymáson, hol egyéb dolgokon.
- Kéne szesz - mondta Andreas vigyorogva.
- Kinek van otthon? - kérdezte Gustav. - Vagy vegyünk?
- Van otthon, de mit tudom én - rántotta meg Georg a vállát. - Menjünk, aztán lesz, ami lesz. Titeket pedig itt hagyunk szépen - nézett le Billre és Tomra, miközben próbálkozott felállni, ami szédülések között egyiküknek sem volt egyszerű.

- Hát, khm... egyedül maradtunk - vigyorgott Tom, amikor a többiek hallótávolságon kívülre kerültek.
- Rosszabbra számítottam. Egész jó arcok vagytok. Kicsit szédülök, de baromi jó az estém - nevetett.
- Tudod, mitől lehetne még jobb?
Ezután meg sem várta, hogy Bill válaszoljon, azonnal vadul megcsókolta. Bill egy pillanatra sem tiltakozott - ő sem tudta pontosan, tényleg akarja-e, vagy csak a fű hatása ez is, de legalább élvezte.
- Téged viszont még mindig utállak - szólalt meg Bill, miután szétváltak, és lassan felállt.
A terve az volt, hogy lelépjen, legalább is, ahogy mutatta - egyébként esze ágában sem volt, és már számolta a másodperceket, hogy ha Tom reagál és esetleg utánaindul, vagy bárhogy vissza akarja tartani, azt mikor teszi meg. Miközben elindult, tizenötig sem jutott el gondolatban, nem nézett hátra, de már csak annyit érzett, hogy Tom a keze után kap. Pontosan erre várt, vagy legalább hasonlóra.
- Maradjak még? - Megfordult, hogy szembe kerüljön Tommal, miközben tettetett meglepődöttséggel felhúzta a szemöldökét.
- Még van valami, amivel tartozol nekem. - Tom szája perverz vigyorra húzódott, ahogy kiejtette a szavakat. Már látta maga előtt az estéje további részét, és előre tudta, hogy Bill úgyis marad. Kedvére irányította, ahogy mindenki mást is szokott. - Nos, benne vagy? Feldobom az estéd maradékát.
- Miben kéne benne lennem? - kérdezte Bill, tettetve, hogy fogalma sincs róla, mit akar Tom. Nagyon is tudott a szándékáról, hiszen csak úgy ordított róla. Viszont Bill is benne volt a kis játékában. Sőt, ő is saját játékot játszott.
- Nem magyarázkodom, inkább megmutatom.

10 megjegyzés:

  1. Nos, rettenetesen örvendek, hogy van még Tokio Hotel fanfiction a bloggeren. Ugyanis, itt -szerintem- könnyebb böngészni, valamint én csak ehhez értek,lol. Olyan újak nekem ezek a történetetek,valahogy sokkal jobban tetszenek a TH-fanfictionök, mint az eddigiek. Jó magam is nem régen kezdtem, szerencsére.
    Viszont most vissza szeretném olvasni az eddigi bejegyzéseid, és megkérlek, hogy még nagyon sokáig üzemeltesd a blogot. A történetek fantasztikusak. Egyel több híved, avagy olvasód van!
    Ölel: Miko Kaulitz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is, nagyon örülök a kommentednek :) Bár én se vagyok egy veterán fanfices sem írásban, sem olvasásban - hamar elment az a röpke egy év -, az eddig érdekelt sztorikat rongyosra olvastam, annak meg én is csak örülni tudok, ha valami számomra újat találok :D
      Egyelőre zárást (meg ilyen "káromkodásokat") nem tervezek, ugyanis vannak még megvalósítandó ötleteim.
      Köszönöm szépen a hozzászólást, és nagyon örülök, hogy elnyerték a tetszésedet a történeteim!:)

      Törlés
  2. Basszus :D Hát ez kész! Itt abbahagyni....mint én :D xD Nagyon jóóóóóó lett >3< Imádom, egyszerűen imádom a sztorijaidat, te lány *3*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe:D ilyenkor szemét vagyok, tudom. Köszi<3 :D

      Törlés
  3. Mikor lesz folytatás? Alig várom ;)

    VálaszTörlés
  4. Folytasd!!! :)))) Nagyon jó! :)

    VálaszTörlés
  5. Jujj, alig várom a folytatást. Csak nem rég találtam a blogodra, és nagyon tetszik. :)
    Siess a folytatással. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy pillanat és fent lesz az új rész :) Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a blogom! :D

      Törlés