2015. március 14., szombat

Búcsú?

Sziasztok!

Nem érkeztem jó hírekkel. Gondolom, észrevettétek a kisebb-nagyobb kihagyásaimat utóbbi időben. Mindenki ismeri az érzést, amikor belevág valamibe, óriási lelkesedéssel. Ami egy idő után alábbhagy, akár meg is szűnik.
Én is így vagyok ezzel. Ugyan írkálok, de nem úgy, mint akkor, mint mikor elkezdtem. Ötletem lenne milliónyi, csak nincs már türelmem papírra - blogra - vetni. Most úgy érzem, cserbenhagyok mindenkit, aki valaha is olvasott itt. Ezért úgy érzem, itt kell hagynom ezt a kis monológot.

Három-négy hete érik bennem a zárás gondolata. De hogy ez végleges lesz-e vagy sem... fogalmam sincs. Talán visszatérek még a bloggerek világába, még akkor is, ha nem pont ide, nem pont ebben a műfajban. Mert szeretek írni. Csak egy ideje úgy érzem, képtelen vagyok már egy blogot fenntartani.
Gondolkoztam társszerkesztő(k) felvételén, vagy azon, hogy átadom valakinek a blogot, de arra jutottam, hogy az, ami eddig ide felkerült, az általam került fel. Nem szerettem volna, ha más ugyanezt teszi, ugyanitt.
Minden eddigi tartalmat fent hagyok az oldalon, semmit sem tervezek letörölni róla.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy imádtam ezt csinálni. Szép volt, jó volt, ennyi volt. Lezárult egy korszakom.

A végére pedig...
Köszönöm mindenkinek, aki valaha is itt járt, és adott visszajelzést magáról. Rengeteget jelentett nekem minden. :)

Talán visszatérek még, de nem akarok hitegetni senkit. Legyetek jók, szeretlek titeket! ;)

xx. Theira voltam.

1 megjegyzés:

  1. Én is abbahagytam, és én is ugyanúgy vagyok...félbehagytam mindent, és meg is bántam, de tényleg tudom milyen érzés, bár még feleannyi közönségem sem volt, mint neked. :) Nagyon fogsz hiányozni, és az írásaid is, remélem viszont látunk majd :) <3

    VálaszTörlés