2015. január 2., péntek

Bad Boy 8.

Sziasztok! :)
Ahogy ígértem, már itt is vagyok a Bad Boy befejezőjével. Az ezutáni történetet hosszabbra tervezem, remélem, hogy sikerül is, de az még meglepi lesz. ;) Ehhez pedig jó olvasást! ^^ Rövid, de lényegretörő, a tartalom szerintem kárpótol. :D



Bad Boy - 8. rész - Próbálkozás


Ahogy Bill mondta, Tom a bal oldali ajtón ment be. Mielőtt belökte volna, a szeme sarkából leolvasta a rajta lévő feliratot, miszerint ez volt a férfiöltöző. Csak pár iskolaihoz hasonló kulcsra zárhatós szekrény állt benne, ezektől nem messze egy fogas. Hátrébb egy konyhapult, amin a mosogatón kívül csak egy kávéfőző árválkodott néhány bögre társaságában. A fal mellé egy faasztal volt tolva, amihez két szék tartozott. Tipikus munkahelyi öltöző volt.
Tom gondolkozás nélkül rápályázott az asztalra, lazán ráültette Billt, de csak erre a pár másodpercre szakadtak el egymástól.
- Ha valamelyik szerencsétlennek épp most jutna eszébe ennek a folyosónak bármelyik részére is jönni, és meghall minket, én esküszöm, hogy kitépem a beledet - szólalt meg Bill félig nevetve.
- Hülye - röhögte el magát Tom, aztán újra hosszan megcsókolta.
- De attól még szeretsz, nem? - pislogott Bill ártatlan fejjel.
- Cseszd meg, az előbb még mindent megtettél volna, hogy lerázz - nevetett fel. - Amúgy attól függetlenül, hogy ki akarod tépni a beleimet? Hát persze.
- Nem mindig akarom kitépni a beled, csak néha. Viszont akkor nagyon.
- Bájos - motyogta Tom.
Bill még egyszer elnevette magát, aztán Tom pólójának nyakát megfogva közelebb húzta magához. Tom halványan elmosolyodott, és megcsókolta, aztán finoman az ajkába harapott. Közben Bill pólójának aljáért nyúlt, hogy lesegítse róla, aztán a sajátját is levette. Bill lemászott az asztalról, ahol eddig ült, és egészen közel lèpett Tomhoz, hogy a vágytól felforrósodott felsőtestük összeérjen. Eközben is vadul harapdálták egymás ajkait, szinte egy másodpercre sem váltak el, épphogy volt egy-egy gyors levegővételnyi idejük. A felsőrészeket lassan követték a nadrágok is, nem sokkal ezután az alsónadrág is lekerült róluk. A ruhadarabok vagy a földön, vagy az egyik szék háttámláján landoltak, de igazán egyikük se nézte, hogy mi hová kerül.
Amikor már teljesen meztelenül álltak egymás előtt, alig észrevehetően mindkettejük elmosolyodott. Tom lassan lejjebb tért Bill nyakára a csókjaival, itt-ott ráharapott az érzékeny bőrre, néhol szívott rajta egyet. Láthatóan Bill ezt díjazta, halk nyögéseivel fejezte ki, hogy tetszik neki, sőt, még kicsit a fejét is hátradöntötte, hogy Tom minél jobban hozzáférhessen.

Ezek után lassan azon kapták magukat, hogy Bill az asztalon támaszkodik, Tom pedig először behatolt, aztán egy finomat lökött rajta a csípőjével. Szinte nem is vették észre, mikor jutottak el eddig, de nem is foglalkoztatta őket különösebben.
- Ezért van az, hogy egyszer utállak, egyszer nem, baszd ki. Túl jó vagy - jegyezte meg Bill lihegve, aztán újra felnyögött.
- Gyakorlat teszi a mestert - vigyorodott el Tom.
- Hülye barom.
Tom megragadta Bill csípőjét, hogy ezzel is diktálja a tempót, és egyre gyorsabban mozgott. Ahogy az idő telt, egyre több, mélyebb nyögés és sóhaj hagyta el ajkaikat. Tom érezte, hogy nem kell sok ahhoz, hogy elmenjen, de először Billt akarta a csúcsra juttatni, ezért megragadta a hímtagját, és a lökéseivel egyhuzamban fel-le húzgálta rajta a kezét. Bill egyre hangosabbakat nyögött, és nem sok idő elteltével el is élvezett, Tom pedig néhány újabb lökés után ment vele.

Miután kifújták magukat, és a ruháikat is gyorsan magukra kapkodták, egy újabb csókot váltottak.
- Döntöttél már? - kérdezte Tom laza félmosollyal.
- Megpróbálhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése