2014. július 1., kedd

Best Blog Award - Díj

Sziasztok! :)
(Csak így zárójelben megjegyezném, hogy a visszatérésemig nincs sok hátra. Bocsi, hogy eddig húzom.)

Most pedig térjünk a lényegre.
VaVaa. írt néhány napja a chatbe a Best Blog Awarddal kapcsolatban - magyarul díjat kaptam -, amit itt és most nagyon szépen meg szeretnék neki köszönni! :)

Most pedig nézzük a szabályokat.
1. Köszönd meg annak, akitől kaptad!
2. Írj 10 dolgot magadról! 
3. Válaszolj 10 kérdésre! 
4. Tegyél fel 10 kérdést! 
5. Küldd tovább!

Tíz dolog magamról:
1. Eléggé magas vagyok, bár nem tudom, mennyi. Legutóbbi mérésen 175 környéke voltam, ha jól emlékszem, szerintem azóta a 180 centi is simán megvan - lány létemre.
2. Lettem már nevezve pszichopatának, szociopatának és szadistának. Innen is köszöntem ezt a megtisztelő megnevezést. :D
3. Szeretem a fórumos szerepjátékokat, bár elég hamar ráunok egy-egy témára/elfelejtkezek róla.
4. Apámnak van egy cd-je, amin mindenféle zenék vannak, mint például Scorpions vagy Edda, nagynéném régi telefonja meg tele volt Hooligans-szel, így gyerekkorom óta "kiképzésben" voltam, pár évvel később ismertem meg az Anti Fitness Clubot, szóval főként ezek a dolgok tehetnek arról, hogy a mai napig rock-punk-metal (és ezek alfajai, rokonágai, mint például grunge, emocore, psychobilly) zenéket hallgatok, és rockernek is vallom magam.
5. Rockerségem ellenére most végeztem a negyedik évfolyamot tenorkürtön, fúvószenekaros is vagyok, és az első perctől fogva imádom.
6. Mostanában kezdtem rákattanni a sorozatokra. Perpillanat a Szökést (éppen 3. évad), az American Horror Story-t (2. évad), az Orphan Blacket (1. évad) és a Gossip Girlt (2. évad) nézem most, bár az utóbbit elég rég nem néztem, szóval az évadon belül fogalmam sincs, hol tartok.
7. Ezek mellett tervbe van véve a Skins, a Sleepy Hollow, a Walking Dead, A búra alatt, és a Teen Wolf, de ezekbe később akarok belekezdeni. Egyszer elkezdtem a Trónok harcát, pár rész után full elfelejtettem, hogy hol járok, szóval azt is elölről kezdem majd.
8. Sims fan vagyok, az elsővel nem játszottam, a 2-t és a 3-at egyformán szeretem. A nagy gépemen voltak, amit utóbbi időben csak Simsezni használtam, mert a net lassú volt, inkább laptopoztam, de a gép olyan szinten tönkrement, hogy be se kapcsolt, így ki kellett cserélni benne a winchestert. Azóta kellett lemondanom a Simsekről, mivel egy kódot egyszer lehet használni, a netről letöltős torrentezős-crackezős cuccokhoz meg nem értek. Úgyhogy jelenleg várom az ősz környékén megjelenp 4-et, és azt laptopra teszem majd.
9. Ezen kívül a másik gépen megvolt netről leszedett próbajáték verzióban a Tomb Raiderek közül az Anniversary meg a Legend, azokat is szerettem, de egy idő után eléggé meg lehetett unni, hogy folyamatosan ugyanazt csináltam, mert csak részig lehetett elmenni, így az laptopon most nincs is. Helyette van Underworld, amit meg a nagy gép nem játszott le, csak akadozva, szintén próbaverzióban. Amúgy kedvenceim közt van még a Silent Hill 4 - The Room, és a Fűrész. Meg ezer éve hajkurászom az American McGee's Alice-t és az Alice Madness Returns-t, amit már leírás és videók alapján is imádok.
10. Néha, ha egyedül vagyok itthon, elénekelgetek magamban, bár a hangom eszméletlenül szar. Ezért nem éneklek, amikor valaki más is a közelben van.

Válaszok a VaVaa. által írt kérdésekre:
1. Szerinted mi a legjobb tulajdonságod?
Fogalmam sincs... Talán, hogy kussban tudok maradni, ha kérnek rá. :D Zenetanárom szerint ez egy jó pont.
2. Mit jelent számodra a zene?
Ez az, amit nem lehet csak így kifejezni, de megpróbálom. Sokan megfogalmazták már ezt így előttem, de nem hiszem, hogy ne lehetnék én a többezredik, aki ezt így elmondja. A zene kifejezőeszköz. Bárki használhatja, nem számít a kora, vagy hogy melyik országból származik. Kit érdekel, ha egyébként az aktuális emberrel nem beszéljük egymás nyelvét, ha ott van a zene? Abba beleszőhetjük az érzelmeinket, a mondanivalónkat. Nem kell ide beszéd, nem kellenek szavak. Elég előkapni egy hangszert, vagy már egy kész zeneszámot lejátszóról. Ott lesz minden. A zene egy univerzális nyelv, ami mindenkit összeköt.
3. Mi a kedvenc filmed? Miért?
Mindenevő vagyok filmekben. De ha a top 5 kéne, akkor Rocksuli, The Runaways - A rocker csajok, Silent Hill - A halott város, Apafej, Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény. Okok nincsenek, csak tetszenek. :D
4. Van kabalád?
Nincs. Bazisok plüssállatom van, de nincs külön szerencsehozó kabalám. :)
5. Mi a kedvenc dalod?
Egy anyától se illik megkérdzeni, melyik a kedvenc gyereke. Mert ez kábé olyan. Nem akarok nagyon kiemelgetni, mert kilométeres lenne a lista.
6. Volt már olyan, mikor úgy érezted, ellened fordult a világ?
Hát... volt, néha talán ok nélkül, kreált okokkal.
7. Könnyen teszel szert új barátokra?
Hamar megtalálom a hangot, de kell egy kis idő, mire igazán a barátomnak tekinthetek valakit.
8. Mi az, ami a legjobban motivál az életben?
Igazából erről fogalmam sincs... De tényleg.
9. Vannak rigolyáid?
Nem igazán. Viszont hülye szokásom, hogy nem a körmömet rágom, hanem a környékén a bőrt (kannibál vagyok :DD). Meg néha tekergetem a hajam.
10. Hogyan képzeled el magad 10 év múlva?
Tíz évvel idősebbnek. :D

A tíz kérdésem:
1. Körülbelül hány éve vagy hónapja írsz? Mi az, ami motivált, hogy belekezdj az elsőbe?
2. Milyen könyveket olvasol szívesen?
3. Van példaképed, és ha igen, akkor ki és miért?
4. Melyik az az ország vagy város, ahol szívesen élnél?
5. Tervben van valamilyen nyaralás, tábor az idei évre?
6. Szóló előadókat, vagy együtteseket hallgatsz szívesebben?
7. Van valamilyen hobbid, amit rendszeresen űzöl?
8. Mennyire vagy megelégedve magaddal? Van valami, amit megváltoztatnál, akár kívül, akár belül?
9. Fiúkkal vagy lányokkal szoktál jobban kijönni, ha barátkozásról van szó?
10. Mozi vagy színház?

Akiknek küldöm:
Faith
Neserly Molly
Kaylinne

4 megjegyzés:

  1. " ..hülye szokásom, hogy nem a körmömet rágom, hanem a környékén a bőrt (kannibál vagyok :DD). Meg néha tekergetem a hajam. " xD adj egy pacsit!

    VálaszTörlés
  2. Mellesleg király az új design *-*

    VálaszTörlés