2014. február 25., kedd

Kritika time ~

Sziasztok. ^^
Valamiért szeretek néha kritikát kérni (bár nagyon régi, már nem létező oldalaimmal csináltam), a mostanival viszont ez az első. Szóval khm... Egyedül a Madhouse-ról kértem, mivel azt éreztem leginkább kritika-késznek, külön magyarázatot nem is tudok rá adni. Talán mert az volt az első, amit feltettem és a szívemhez nőtt. :'D De olvassátok, kimásolom. :)

FEJLÉC
Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. A letisztultságot mindenképpen díjazom, de valamiért mégsem ragadt magával az egész. Talán a felirat rontja el az összhatást, nekem túl egyszerű ez a betűtípus. Ehhez az egyszerű fejléchez sokkal jobban illene valami érdekesebb, díszesebb betűtípus. De egyébként nincs nagy gond vele.
10/7
DESIGN
Én a letisztultság és egyszerűség híve vagyok, szóval nekem teljes mértékben elnyerte a tetszésemet az oldalad. A színek harmonizálnak, ez a barna-krémszín kifejezetten jó színválasztás. Tetszik, hogy eltértél a szokásos alap blogger sablontól, nagyon jól néz ki így az oldal. Az oldalmodulok is mind megvannak, semmi hibát nem találtam ezekben.
10/10
A TÖRTÉNET
Amikor megnyitottam az oldalad, egy hatalmas mosoly kúszott az arcomra. A Tokio Hotel mindig is megosztó fogalom volt, és vicces volt ennyi év után ismételten találkozni velük, hiszen eléggé eltűntek mostanság a nyilvánosság elől. (Még tisztán előttem van a Schrei képkockái, meg a „NEIN NEIN NEIN NEIN” :DD) Na de térjük a lényegre.
Kíváncsian láttam hozzá a sztorihoz, mivel nem sok TH sztori van mostanság a blog világában. Az alapsztori egész jó, habár sajnos egyre több ilyen bolondokháza-pszichológia témával foglalkozó oldal nyílt meg. Nem is ez a lényeg, hiszen ha valami jó, az úgyis kiemelkedik a többi közül. A sztori maga érdekes volt, voltak benne egész jó fordulatok. (A végén azért kicsit megnagyobbodott a pupillám, amikor kiderült, hogy testvérek, na ez azért ütött).
Ami nagyon szembeötlő volt, az a sok „halszálka”- értsd párbeszéd. Végignéztem az oldalon, és a részek 80-90%-a párbeszéd volt. Vannak leírásaid, de rövidek, és néha túl felszínesek. Látszik, hogy közölni akarod az olvasóval az érzelmeket, de szerintem kicsit mélyebben belemehetnél.
Lényegében nem rossz a történet, mindössze a párbeszédeket kellene egy kicsit leredukálni- persze nem ennek a történetnek az esetében, hiszen ez befejezett. Vedd csupán egy jó tanácsnak a jövőre nézve.:)
10/7

Összesen:30/24
Isolated Reality Design

Ha úgy néz-éget kapok, amit én abszolút értékelek. A fejlécet, öm, tudtam, hogy valami nem oké vele, de talán ha máskor hasonlót csinálok, akkor tudok javítani. A történet részben viszont még nem tűnt fel, hogy sok a párbeszédem. Majd próbálkozom, hogy ne legyen az a túlnyomó része. Mindenesetre köszönet érte az IRDesign-nak és Bella Everdeen-nek, amiért őszintén véleményt írt. <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése