2014. január 2., csütörtök

Tudatlanság

Sziasztok. :) Először is: boldog új évet kívánok nektek! ^^ Másodszor pedig, itt van a második egypercesem, ami a Tudatlanság címet viseli.


Tudatlanság


Odakint tökéletes idő volt, mindenki kint volt a szabadban, ha csak tehette. Illetve majdnem mindenki... Az idilli jelenetbe egyedül egy dolog rontott bele, mégpedig az egyik házból kiszűrődő veszekedés hangjai.
- Nem hiszem el, hogy már megint a haverjaiddal lógtál az éjszaka! - sóhajtott fel Bill ingerülten, szúrós tekintetét Tomra meresztve. Hogy valamennyire csillapítsa a dühét, felkapott egy poharat az asztalról, és mérgesen  a falhoz vágta. - Tudod, mennyire rosszul esik ez nekem? Olyan régen voltunk együtt normálisan, te pedig lelépsz, minden egyes éjszaka valami hülye bárba vagy kocsmába...
- Na, és te tudod, hogy mennyire nincs kedvem oda menni?
- Ne... Nem. - Billt őszintén meglepték Tom szavai, ugyanakkor egy kérdés is megfogalmazódott a fejében, amit azonnal fel is tett. - Akkor mi a francért nem vagy itthon soha?
- Ők rángatnak el. Ennyi. Tudod, hogy mennyire utálok veled veszekedni? - tette fel az újabb kérdést, mielőtt pedig Bill reagálhatott volna, máris feltett egy másikat. - Tudod, hogy annak ellenére, hogy az utóbbi időben csak ordítozni tudunk egymással, nincs kedvem ehhez az egész mindennapi veszekedéshez?
- Nem - rázta meg a fejét.
- És azt tudod, hogy az idióta kirohanásaid ellenére is, jobban szeretlek, mint a saját életemet?
Bill halványan elmosolyodott, aztán egyszerűen hagyta, hogy Tom magához húzza és szenvedélyesen megcsókolja.

2 megjegyzés: