2014. március 27., csütörtök

Next Door 15. rész

Sziasztok. ^^
Ez már az utolsó előtti rész, de most már sokkal jobb lesz, azt hiszem. :)


Next Door - 15. rész - Mozi


Néhány nappal később...
- Kész vagy már? - kiáltott be Tom a fürdőszobába. - El fogunk késni.
- Van még egy csomó időnk, ne siettess már! - szólt vissza Bill, aztán végre kilépett az ajtón.
Tom megállapította, hogy most is baromi jól néz ki. Az utóbbi időben egyre többször mentek el közösen csak úgy akárhova. Néha Bill ragaszkodott hozzá, hogy elkísérje Tomot a műhelybe, néha Tom vitte magával azért is, és hiába töltötték együtt már így is a fél napot, esténként is leléptek valamerre. Vagy a tópartra, vagy csatangolni, sőt, néha Bill még az áruházba is képes volt nagy nehézségek árán kirángatni Tomot, de néha csak azért, hogy nevessen rajta, ahogy szenved a plázában, még ha direkt ő sem akart ott semmit. Aznap estére a mozi volt a közös program, amit kitaláltak.
- Szerintem én téged foglak bámulni  a film helyett - mondta Tom, aztán csókot nyomott Bill ajkaira, miközben átkarolta a derekát.
- Sötétben nem fogsz sok mindent látni - mosolygott. - De ha így folytatjuk, tényleg lecsúszunk az elejéről.

Később, az ajtón kilépve összekulcsolták az ujjaikat.Gyalog mentek, mivel nem volt távol a mozi, viszont gyors léptekkel, hogy ne késsék le a film elejét. Viszonylag hamar odaértek, már csak annyi idejük maradt, hogy megvegyék a jegyet, a popcornt és az üdítőt, aztán megkeressék a termet.
- Tök pontosak vagyunk - nevetett Bill halkan, miközben végigmentek a sötét folyosón.
A falakon, minden egyes terem ajtaja mellé és színesen világító száma alá ki volt téve egy-egy film plakátja, amit éppen adtak, így ez is segített a megtalálásában.
A teremben épphogy leültek, lekapcsolódtak a lámpák, és a vásznon először más, forgatás alatt lévő filmek reklámjai jelentek meg. Rajtuk kívül csak néhány ember volt a vetítésen, legalábbis ahhoz képest kevésnek tűnt, amekkora volt a terem.
Javában, már legalább fél órája tartott a film, amikor Bill oldalra pillantott, és látta, hogy Tom az ő arcát fürkészi. Szóval nem viccelt.
- Nem kamuztál, amikor azt mondtad, hogy engem fogsz bámulni a film helyett, ugye? - kérdezte Bill halkan.
- A filmet is néztem... Az első öt-tíz percben.
- Ezután fogod valamennyire nézni egyáltalán? - sóhajtott fel.
- Nem hiszem - vigyorgott.
- Nem jövök veled többet moziba - nevetett fel, aztán vigyorogva leszedte a pohárról a műanyag tetőt, és amennyi még benne maradt, az alján egy kevés, játékosan Tomra öntötte.
- Kösz, én is szeretlek. Amúgy ha te nem jössz, akkor én sem, szóval azzal az erővel nem jövünk - hajolt oda Tom egy pillanatra, és megpuszilta az arcát.
- Az jó lenne - fordult hátra az előttük ülő középkorú férfi.
- Magát ki kérdezte? - szólt vissza Tom az embernek szúrósan.
- Maradjanak már csendben, hihetetlen, hogy nem lehet nyugodtan végignézni egy filmet!
- Jó, akkor forduljon szépen előre és nézze a hülye filmjét.
A férfi valami ezek a mai fiatalok-félét morgott az orra alatt, amitől Bill akaratlanul is felkuncogott.

A film végeztével hazaindultak. Illetve Tomhoz, mivel Bill nála töltötte az estét. Mire odaértek, már rég korom sötét volt, és a legtöbb csillag már meg is jelent az égen.
- Maradj kint - mondta Tom a kapun belépve -, mindjárt visszajövök. Mutatni akarok valamit.
Meg sem várta Bill reakcióját, hanem azonnal besietett az ajtón, és alig pár pillanat múlva visszatért, és egy nagy pokrócot terített a földre.
- Ezt most minek? - kérdezte Bill.
- Meglátod. Gyere.
Mindketten leültek, aztán elfeküdtek a pokrócon. Tom érezte, ahogy Bill hozzábújik az oldalához, és akaratlanul is elmosolyodott, és még közelebb húzta magához.
- Várj még egy kicsit, és nézd az eget - szólalt meg Tom halkan.
Bill érdeklődve bámulta a csillagokat. Komolyan nem tudta, mit akart Tom ezzel. Néhány perc után egy hullócsillag bukkant fel az égen, aztán két kisebb is követte.
- Kívántál? - kérdezte Tom néhány pillanat múlva.
- Aha, de nem mondom meg, mert nem teljesül - mosolygott. - De nagyon remélem, hogy fog - csukta be a szemét. - Bár... elmondom, elvégre tőled is függ. Veled akarok maradni, örökre.
- Ha tőlem függ, nem engedlek el, és mindig szeretni foglak - mosolygott.

1 megjegyzés:

  1. Jaj de aranyos.. :,) olyan mintha vége lenne (ez is szép befejezés lenne), de remélem, hogy még nincs :)

    VálaszTörlés