2014. január 14., kedd

HYLY 11. rész

Sziasztok. :) Szóóval, itt lennék az új résszel. ^^ Már nem sok van hátra belőle, de már belekezdtem a következő történetbe is. Ebben a részben meg nem sok dolog történik, de kell egy-két unalmasabb is. :D



Hate you, love you - 11. rész - Nem fog felkerülni




Bill hitetlenkedve nézett Tomra. Két dolog volt, amit nem értett. Az egyik, hogy a képet hogy bírta úgy megcsinálni, hogy nem vették észre? A másik, hogy Abbie-nek mióta van pasija, meg hogy ez ki volt egyáltalán? Tomnak az első kérdés szintén megjelent a fejében, míg a második csak részben volt igaz: mióta van Abbie-nek pasija? Pontosabban mikor cserélte le az előzőt és szedte össze ezt.
- Basszus, ha ezt felteszi a netre, akkor... - csuklott el Bill hangja.
- Nem fogja feltenni.
- Szerintem fel fogja. Ha Abbie továbbra is ilyen elszántan állítja, hogy elvesszük a hírnevét, ami történetesen még mindig nincs, akkor fel fogja rakni - nyelt egyet a mondat közben -, és ki fog derülni.
- Nem fogja felrakni - ismételte meg.
Bill felsóhajtott, és terelte a témát.
- Amúgy ez ki volt? Abbie valamelyik nap még nem valami szöszi Ken-baba utánzattal mászkált a nap minden percében?
- A Ken-baba utánzatot dobta, minden létező közösségi oldalon kint volt a nyávogása, hogy milyen szar élete van, meg hogy senki se szereti.
- Minek van egyáltalán az ismerőseid között? - vonta fel a szemöldökét Bill. - Én nem jelöltem vissza. Azt se értem, minek jelölt be.
- Kell valaki, akin röhögni is kell, nem? - vigyorgott. - Amúgy a pasi valami kilencedikes, a nevét én se tudom.
- Kilencedikes? Rámozdult egy kilencedikesre?
- Ennek tök mindegy, mennyi idős. Az a lényeg nála, hogy legyen vagy gazdag, vagy pávagyerek, vagy seggfej, vagy ezeknek a keveréke. Ha meg nem marad több ilyen, az se baj, csak még többet írhasson fel a listájára.
- De ha felteszi...
- Nem teszi fel.
- Szerintem annyira biztosnak nem kéne lenned...
Közben rájuk csengettek, és elindultak az osztályuk felé. Irodalom következett, és alig hogy beléptek az ajtón, a tanár is bement. Gyorsan ledobták magukat a hátsó padba.

- De mi lesz, ha mégis? - nézett Bill óvatosan félre óra közben, hogy a tanárnő ne vegye észre, hogy beszélgetnek.
- Értsd, meg hogy nem fog felkerülni!
Közben a tanár rájuk nézett és megköszörülte a torkát.
- Elnézést, tanárnő - mondták egyszerre.
A tanár erre bólintott és folytatta a táblára irkálást, amiből egyikük sem írt le semmit. Bill kitépett egy lapot a füzetéből, ráírt valamit, és Tom elé tolta.

Biztos vagy benne? Simán felrakhatja.

Tom megcsóválta a fejét és lekörmölte a választ.

A gyerek nevét nem tudom, csak azt, hogy kilencedikes. Meg azt, hogy melyik kollégiumi szobában lakik. Nap közben tuti nem rakja még fel, de órák után le fog lépni a szobatársaival valahová, mielőtt hazamennek. Ezt egy beszélgetésből hallottam ki. Addig bemegyünk, és letöröljük a telefonjáról.

Bill vigyorogva bólintott. Jó tervnek tartotta Tom részéről. Abban a pillanatban újra megszólalt a csengő, így kimehettek.


Aznap délután az első dolguk a saját szobájukba vezetett, mert biztosak voltak abban, hogy a kilencedikes és a szobatársai nem rögtön fognak elmenni. Félig-meddig nekiálltak a bőröndökbe pakolásnak, hogy az akciójuk után már ne nagyon kelljen.
- Tök furák vagytok első szünet óta - állapította meg Gustav. - Mi van veletek?
- Valami nyomorék csinált rólunk egy képet, amit nem kéne senkinek látnia - sóhajtott fel Tom. - Abbie új pasija a csávó. Azt mondta, hogy felteszi netre, ha továbbra is lopjuk annak a ribancnak a hírnevét.
- Képet? Milyen képet, mikor és hol? - nézett Georg értetlenül.
- Első szünetben. Leléptünk a takarítói szertárba, de valahogy titokban fotózott. A kép meg, hát... khm....
- Ne akard szépíteni a sztorit - vágott közbe Tom. - Lekapta a kurva telefonjával, amikor épp csókolóztunk.
- Az gáz - állt meg Georg egy pillanatra a pakolásban. - Mit fogtok csinálni?
- A gyereket nem ismerem, de tudom, hogy melyik szobában lakik - vázolta fel Tom a tényeket. - Elvileg nincsenek most ott. Ha szerencsénk van, a mobilját ott hagyta, és le tudjuk törölni. Amúgy meg induljunk most - fordult Bill felé.

Bill bólintott, és ezután elindultak az említett szoba felé. Tom ment elöl, ugyanis ő volt az, aki tudta, melyikről van szó, Bill meg csak utána. Odaérve bekopogott az ajtón, de senki nem válaszolt. Óvatosan lenyomta a kilincset, és bement. Szerencséjükre nem volt bent senki. A mobil le volt dobva az ágyra, Tom azonnal felkapta, és elkezdte megkeresni a képgalériát.
- Egyenlőre még ne töröld le! - állította meg Bill, mielőtt rányomhatott volna a törlés gombra.
- Miért? - vonta fel Tom a szemöldökét.
- Nekem az a kép kell.
Előhúzta a saját mobilját a zsebéből. Tom felsóhajtott, és átküldte rá, utána letörölte. Visszadobta a mobilt az ágyra, és távoztak.
x

2 megjegyzés:

  1. Wáááá!! annyira izgultam amikor azt írtad, hogy " ...biztosak voltak abban, hogy a kilencedikes és a szobatársai nem rögtön fognak elmenni. " jajj én azt hittem, hogy bennt lesznek a szobájukban és Tomék nem tudják letörölni >< de nem így lett :D amúgy olyan cuki volt Bill!! :D :3 *q* *3* Legyen gyorsan folytatás légysziiiiii!! X3 nagyon jó lett!!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon jó lett és egyet értek a barátnőmmel,Bill tényleg nagyon cuki volt :3 *.* <3

    VálaszTörlés